FILMPJE: ‘Moeder slaat kind in elkaar in supermarkt’

Onder andere de Telegraaf pikte dinsdag een heftig filmpje op. In het filmpje is te zien dat een jongetje stiekem druiven uit het schap opeet in een supermarkt. Als zijn moeder daar achter komt gaat ze helemaal door het lint en er ontstaat een vechtpartij tussen haar en haar zoontje.

Veel mensen waren geschokt over de agressiviteit in het filmpje en alle schade aan de winkel, maar volgens de website Rightthisminute.com gaat het om een prank van ene Ms. Muffin. Ze schijnt vaker neppe video’s het internet op te slingeren.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>