Michael Jackson was bezig met eigen hoax

Met dank aan de mensen van Grenswetenschap zagen we het volgende filmpje: Michael Jackson die de This Is It-tour aankondigt. Nu kan je veel zeggen, maar Michael was vlak voor zijn overlijden meer in de status van ‘belabberd’ dan de status van ‘zo fris als een hoentje’. Toch zien we the King of Pop hier vrij flexibel het podium opkomen.

Ook moet er worden gezegd: hier heeft duidelijk geen Duits synchronisatie-team achter de knoppen gezeten. zijn lippen bewegen wel heel raar ten opzichte van de tekst die hij uitspreekt.Niet alleen de lippen, maar ook de lichaamsbewegingen zijn niet helemaal Michael Jackson-style. Nog meer ‘onzuiverheden’ zijn te lezen in dit artikel.

Erger je rot vanaf 05:45:

Of de This is It tour dan ook daadwerkelijk met de echte Michael Jackson op het podium zou worden geproduceerd, is volgens sommige mensen de vraag. Enkelen geloven dat – net als in het filmpje(???) – een Michael Jackson-kloon de optredens zou gaan verzorgen.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Michael Jackson was bezig met eigen hoax

  1. Nikki

    Flauwekul, als je verder kijkt zie je dat de spreker erna ook niet synchroon spreekt met de beelden. Geluid loopt eenvoudigweg niet synchroon met de beelden, een technisch probleem.

      /   Reply  / 
  2. Marian

    ik wordt moe van dit soort berichten…tijdens zijn leven is Michael al kapot gemaakt..zo gaat het na zijn dood ook nog door!Is er dan helemaal geen respect meer voor zo`n groot artiest die zoveel gegeven heeft aan het publiek!

      /   Reply  / 
  3. x-jorieke

    Laat hem toch eens met rust..

    De media heeft hem kapot gemaakt, moet dat dan ook nog zo zijn na zijn dood. Leave him alone, jullie zullen nooit zover komen

      /   Reply  / 
  4. jolanda

    Pfff, ik wordt hier al moe van, laat staan hoe het voor hem geweest is. Al dat commentaar en beschuldigingen. Het draaide om geld en nog steeds wil iedereen het beste verhaal verkopen. Het zijn een stelletje bloedzuigers, sorry, heb er geen andere woorden voor…. Heel pijnlijk ook voor de familie dit soort onzin.

      /   Reply  / 
  5. bulley

    Wat een onzin bericht weer zeg, dat dit soort ongeloofwaardige troep ook nog geplaatst word.. het hele filmpje loopt het geluid 2 seconden achter.. heeft de media hem nog niet genoeg belachelijk gemaakt tijdens zijn leven? laat die man toch een keer met rust.. en schenkt eens keer aandacht aan de dingen die hij allemaal voor onze wereld en de minder bedeelden heeft gedaan.. dat zijn nog eens feiten..

      /   Reply  / 
  6. asha

    nee, dit is volgens mij niet MJ. Deze man is veel te stoer , uitgesproken extravert en een tikkeltje te Italiaans. Kan natuurlijk een nieuwe imago zijn, maar zelfs de stem is erg krachtig en MJ had een veel zachtere stem.
    Een stemcomputer zou mischien wel de waarheid kunnen achterhalen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>