Media-circus rond vliegtuigcrash-hoaxer gaat door (filmpje)

Volgende week vrijdag gaat het media-circus rondom de Amerikaan Marcus Schenker verder, want dan zal de hoorzitting plaatsvinden.

Schenker heeft ‘faam’ gemaakt nadat hij zijn eigen dood in scene had gezet. Het kostte wat centen, maar dan heb je ook wat. Nadat Marcus met zijn prive-vliegtuig opsteeg en boven het altijd mooie Alabama vloog, pakte de beste man een parachute om zich uit z’n Cesna te verwijderen.

Terwijl Marcus door middel van zijn parachute veilig ter aarde was gekomen, vloog zijn vliegtuigje op de automatische piloot door tot de brandstof op was. Het vliegende gevaarte stortte neer in een woonwijk en verpletterde verschillende huizen. Daarbij raakte niemand gewond.

Zijn opgezette plannetje leek te gaan slagen, maar helaas voor Marcus arresteerde de politie hem enkele dagen later.

Reden voor de vlucht is volgens de openbaar aanklager het feit dat de Amerikaanse man financieel aan de grond zit en dat zijn huwelijk op klappen staat. Marcus zelf zegt onschuldig te zijn. Geef hem is ongelijk: Wie wil zich met zo’n mokkel van een vrouw nog van kant maken?

Bekijk hier het filmpje op ABC.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>