Waarschuwing voor honden bezitters

Vanochtend ontvingen wij een mail, die alle hondenbezitters waarschuwt voor een ernstig dreigend gevaar. Hun viervoeter kan namelijk zomaar worden doodgeschoten.

Tot nu toe zijn al tientallen honden het slachtoffer. De politie tast in het duister en raad aan honden vooral binnen te houden. Hondenbezitters doen nu een beroep op de Amerikaanse FBI om deze zaak tot aan de bodem uit te zoeken.


Getuigen verklaren op de moordlocatieĀ“s een kat gezien te hebben. Wij vragen ons intussen af waar onze kater Bob is.

Originele mail in Engels:

Subject: FW: ***WARNING*** TO ALL DOG OWNERS!!!!!

WARNING TO ALL DOG OWNERS

Warning to all dog owners: Watch your dog!

The State Highway Patrol in conjunction with the FBI has issued a warning advising all dog owners to keep their dogs indoors until further notice. Dogs are being picked off one at a time on an almost continual basis throughout the city. They are falling in great numbers. Police in the city advise all dog owners not to walk their dogs – KEEP THEM INDOORS UNTIL FURTHER NOTICE!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>