Ex Olivia Newton-John fakete ook zelfmoord

Enige dagen geleden voorzagen wij een ware trend. Zelfmoord plegen is zo 2008, wie nu levensmoe is faket zijn dood en begint aan de andere kant van de wereld overnieuw.

Goed idee, moet Patrick McDermott (wiki), de ex van Olivia Newton-John, ook gedacht hebben. Hij zat nogal in de schulden en met zijn dood kon hij zijn levensverzekering van 75.000 verzilveren. Dus zette meneer met zijn privé-jacht een ongelukje in scène.

Maar McDermott mag wel uitkijken, privé-detective Philip Klein – gespecialiseerd in verdwenen mensen die niet gevonden willen worden – is naar hem op zoek.

Klein probeert hem via de internetsite findpatrickmcdermott.com in de val te lokken. “Als je op de vlucht bent, kijk je altijd achterom”, zegt Klein. Wanneer vermiste zakenman de site bezoekt kan zijn locatie direct worden achterhaald, er staat al een team klaar om hem de kraag te vatten.

Zo komen we bij doodfaken les 1: Google na je schijndood nooit meer je eigen naam.

Lees ook:
Zelfmoord is uit, doodfaken is in

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ex Olivia Newton-John fakete ook zelfmoord

  1. Pingback: Best hoax ’09: Januari houdt zich schijndood | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>