Irritant zijn mag niet meer

Vanaf 2 januari kan je het Amerikaanse stadje Bighton City, beter mijden. Tenminste als je van een goede grap houdt, ff vet pranken is er namelijk niet meer bij in dit slaapdorp.

Wie irritant is of flauwe geintjes uithaalt in een publieke ruimte, kan in het nieuwe jaar op een hoge boete rekenen. Dat meldt CBS News.

De gemeente heeft in een verordening laten vastleggen dat iedereen die zich irritant voordoet, ‘zowel met woorden als gebaren’ kan worden bestraft. De nieuwszender meldt niet of er bepaalde redenen zijn voor het verbod.

In een wijk van de stad Detroit is al langer een gelijksoortige regeling van kracht. En met resultaat, het is me daar toch een partij gezellig geworden.

Tot en met 1 januari mogen de dorpelingen zich nog even goed uitleven. Want nog even en dan kan dit, dit en dit niet meer.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>