Naakte Jennifer Aniston is gephotoshopt

Friends actrice Jennifer Aniston heeft toegegeven dat de sexy naaktfoto’s in het Amerikaanse maandblad GQ digitaal zijn bewerkt. Ook wist ze van te voren niet dat ze uit de kleren zou gaan.

Met het schaamrood om haar lippen bekent Jennifer haar zonde: “Het was helemaal niet de bedoeling dat ik een naakt op de voorpagina zou komen. Ik zou in een avondjurk poseren tussen mannen in smoking. Vervolgens zou ik een mannenhemd aantrekken en zouden de mannen uit de kleren gaan. Ik weet niet waarom het anders uitdraaide”, hikte de actrice stomdronken.


Niks meer zeggen Jennifer, het maakt niet uit. Er is ten slotte geen enkele beroemdheid meer die onbewerkt op de cover van een glamourtijdschrift terecht komt. Het is niet erg, niemand die het ziet en je ziet er goed uit. Ga nu maar fijn naar bed om je roes uitslapen.

Lees ook:
Naakte Jennifer Aniston alweer gefotoshopped

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>