Snowzilla is terug, groter dan ooit

Geen bloeddorstige Yeti, maar haar goedaardige zusje, is wederom onder mysterieuze omstandigheden opgedoken, ergens dichtbij de Noorpool.

Enkele dagen geleden bracht de sneeuwman ook al een bezoek aan het dorpje Anchorage, Alaska. Maar nu is ze groter dan ooit.

Ze is 25 voet hoog, draagt een zwarte hoed en sjaal. Niks angstaanjagends hoor, want haar neus is een wortel en haar ogen bierflesjes.

Al drie jaar wordt er door de familie Powers uit het Amerikaanse dorp telkens een gigantische sneeuwpop gebouwd. Sommige dorpsbewoners kunnen het initiatief erg waarderen, maar er zijn er ook die de sneeuwman het liefst vandaag nog omsmelten.

De sneeuwman is een hard discussieonderwerp in de gemeenteraad van het dorpje. Volgens de burgemeester is de situatie levensgevaarlijk. De pop zou wel eens in kunnen storten, om maar niet te spreken over alle bewoners uit omliggende dorpen, die met hun SUV, even een blokje om rijden om de pop te aanschouwen. En zo zou de sneeuwpop afbreuk doen op het rustige karakter van het lieflijke dorpje.

En daarom moet ze weg, voor vanavond moet de sneeuwpop zijn omgesmolten, anders komt de gemeente haar, op kosten van de familie Powers, met een sneeuwschuiver vermoorden en met de grond gelijk maken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Snowzilla is terug, groter dan ooit

  1. Pingback: Sneeuwmannen demonstreren tegen omsmelten Snowzilla | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>