Studenten misleiden flitspalen om leraren te naaien

Vette prank, een groep Amerikaanse tieners heeft hun leraren er doelbewust bijgenaaid en tegelijk flink wat geld afhandig gemaakt. De groep gebruikte nagemaakte nummerplaten en liet deze doelbewust fotograferen door flitspalen.

Met deze actie hebben de tieners van de Montgomery County Sentinel school een ware trend gezet, die nu heel Amerika over gaat.


Het misleiden van een flitspaal is erg gemakkelijk, de studenten gebruiken een nep kentekenplaat afgedrukt op glanzend papier en laten zich vervolgens flitsen bij verschillende verkeerscontroles. Dagen later krijgen de slachtoffers de verkeersovertreding, inclusief vette boete in de brievenbus. En probeer het dan nog maar eens te ontkennen, de foto wordt gezien als hard bewijs.

Tientallen leraren zijn reeds het slachtoffer van deze prank. De plaatselijke politie heeft beloofd de jongeren extra in de gaten te houden. “Dit spel is erg verontrustend,” aldus een politiewoordvoerder.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Studenten misleiden flitspalen om leraren te naaien

  1. André de Hooge

    Wat een mop!!! Hahahahahahahahahahahahahahahaha!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>