Vliegtuig met één vleugel ontmaskerd

Toonde we vlak voor het weekend een filmpje van een veilige landing door een stuntvliegtuig met één vleugel. Nu kunnen we je bewijzen dat de boel echt niet klopt! De maker was handig met montagesoftware en deze twee filmpjes. Zien? Geen echt stuntvliegtuigje dus, maar een radiografische variant. Toch leuk!

Lees ook: Vliegtuig met één vleugel landt veilig

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>