Jongens opgepakt na nep-collecte in Leidschendam

Het blijft behoorlijk kansloos: mensen die doen alsof ze geld ophalen voor het goede doel, maar het in hun eigen zak steken. In Leidschendam waren de oplichters afgelopen week wel erg jong: twee jongens van 13 en 14 jaar oud werden opgepakt. Ze waren geld aan het inzamelen voor een ‘sponsorloop’.

Maar je raad ‘t al, die sponsorloop bestaat helemaal. Om het geloofwaardig te maken hadden de jongens precies bijgehouden wie hoeveel geld had gegeven. Daardoor kan het makkelijk bij de rechtmatige eigenaars worden teruggebracht.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>