Mailtje van Geert Wilders naar De Telegraaf: ‘Ik stop ermee’

Op de internetredactie van De Telegraaf hebben donderdag ongetwijfeld een paar journalisten geschokt naar hun beeldscherm gekeken. Geert Wilders had namelijk een mail naar de redactie gestuurd, waarin hij schreef dat hij zou stoppen in de politiek.

Bron: sxc.hu

Voor de zekerheid checkte de krant toch maar even bij de PVV of dat klopte. Geert Wilders reageerde hoogstpersoonlijk om het misverstand meteen de wereld uit te helpen. “Wat een onzin, ik heb helemaal geen mail verstuurd”, zei hij.

De PVV heeft het voor de zekerheid nog eens nagevraagd bij de systeembeheerder, maar er is écht geen mail vanaf Geerts adres verstuurd. Waarschijnlijk is er een programma gebruikt, waardoor het lijkt alsof bericht van Wilders kwam. Volgens de systeembeheerder is er geen sprake van een hack, niemand anders dan Wilders kan bij zijn mails.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mailtje van Geert Wilders naar De Telegraaf: ‘Ik stop ermee’

  1. leeuw

    Rotzakken heb je in elke cultuur..ook in nederland zitten genoeg rotte appeltjes

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>