Digitale borstvergroting populair op profielensites

Niet geloven, dat vriendenverzoekje van die blonde chick met die toch wel behoorlijke jetsers. Dikke kans dat mevrouw haar voorgevel digitaal heeft laten upgraden. Want dat is tegenwoordig niet meer alleen weggelegd voor celebs,  iedereen doet tegenwoordig. Gewoon om net iets beter in de markt te liggen.

Vakantiefoto’s met net iets grotere borsten dan de alledaagse werkelijkheid. Of wittere tanden in plaats van die vergeelde bijtspijkers. De Britse fotoketen ‘Snappy Snaps’ bewerkt op verzoek jouw profielfoto.

Van enkele kilo’s minder om er slanker uit te zien, tot het rechtzetten van tanden en wegmoffelen van rimpels. En zo gaat een date scoren via het internet toch even iets gemakkelijker.

“Dit is plastische chirurgie zonder mes,” aldus een van de photoshop-nerds van “Snappy Snaps”. De 31-jarige Erin Graham liet haar vakantiefoto’s photoshoppen. “Ik wilde grotere borsten, een plattere buik en mijn tattoo moest weg. Ook mijn tanden mochten witter en rechter, mijn neus slanker, mijn ogen groter, mijn kaaklijn strakker en mijn huid egaler. Ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben met het resultaat.” En wij moeten toegeven, met deze dame willen wij inderdaad wel Hyvesvrienden worden. Want bekijk hier eens hoe deze dame er eerst uitzag…

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Digitale borstvergroting populair op profielensites

  1. Pingback: Meisje bewerkt borsten op Facebook | Hoax

  2. Pingback: App voor digitale borstvergroting beschikbaar voor Iphone | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>