R.I.P.: ‘Facebook-oprichter Mark Zuckerberg dood’

De meeste neppe doodverklaringen gaan viral via Facebook. En nu is Facebook-oprichter Mark Zuckerberg zelf slachtoffer. De afgelopen dagen ging het gerucht rond dat Zuckerberg overleden zou zijn bij een auto ongeluk. Dat meldt IBT.

Het is weer een standaardberichtje van Global Associated News, een site die nepnieuws maakt. Dit keer was het ongeluk gebeurd op Route 80 en zoals gebruikelijk in de berichten van GAN waren er geen drugs of alcohol in het spel.

Uiteraard is er weer niks aan de hand, het bericht is grote onzin.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>