Vrouw ensceneert eigen dood

De Britse Angela Harris was als de dood het uit te maken met vriendje Phil Kent-Smith, ze durfde het gewoon niet. Daarom verzon de vrouw een waterdichte smoes, ze loog tegen haar vriend dat ze ongeneeslijk ziek was en opgenomen moest worden in het ziekenhuis.

Mevrouw was zelfs zo ongeneeslijk ziek dat vriend Phil haar niet mocht komen opzoeken. Om dit alles enigszins geloofwaardig te maken belde ze hem regelmatig luid jankend op.

Tenslotte stuurde ze namens een verzonnen vriendin dat ze dood was. De begrafenis was al geweest. Het was haar gelukt, vriendje was gedumpt en Angela kon weer fijn op mannenjacht.

Maar Phil vertrouwde het zaakje niet, hij dacht dat zijn vriendinn wel eens vermoord zou zijn door een agressieve vriend. Daarom lichtte hij de politie in, toen deze echter naar het huis van Harris ging en haar gewoon thuis aantrof, viel deze Pinokkio door de mand. Toen hij hoorde dat ze nog leefde belde Phil zijn vriendin, die daarna toegaf dat ze gelogen had. Ze was jaloers op zijn ex en had het niet aangedurfd om het uit te maken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>