Complottheorie? Nieuwe foto’s van dood Kurt Cobain vrijgegeven

De politie van Seattle heeft nieuwe foto’s vrijgegeven van het onderzoek rond de dood van Kurt Cobain. Dat meldt MWNW.nl. De Nirvana-held pleegde twintig jaar gelden zelfmoord. De politie wil met de foto’s bewijzen dat de complottheorieën die rondgaan echt niet kloppen.

De rolletjes waren toen niet ontwikkeld, maar het is nu alsnog gebeurd. Wat denk jij? Geloof je de complottheorieën of de politie?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>