HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic

Elke zondag tussen 12 en 1 op Qmusic, brengen we je op de hoogte van het allerlaatste nepnieuws. Herken jij de hoax, uit deze drie bizarre berichten? De oplossing hoor je bij Joey van der Velden op Qmusic.

Jongeren geloven Titanic niet
Nu Titanic opnieuw in de bioscoop is te zien, stellen veel jongeren met enige verbazing vast dat de scheepsramp met de Titanic waargebeurd is. Al die tijd hadden ze de illusie dat het maar een film was. Lees verder

Hamster staat op uit graf
Dikke tranen huilde een Britse man, toen hij er deze week achter kwam dat zijn hamster was overleden. Hij begroef het beestje in de tuin. Lang duurde zijn verdriet echter niet. De volgende dag zag hij het knaagdier alweer rondlopen. Op de plek van het grafje was de aarde omgewoeld. Lees verder

Man is kleinzoon van Hitler
Zestien jaar was hij, Philippe Loret, toen zijn vader hem vertelde dat Adolf Hitler zijn grootvader was. Zijn oma was zestien toen ze tijdens de Eerste Wereldoorlog een verhouding had met de toen 28-jarige korporaal Adolf Hitler. Ze spraken allebei geen Frans, maar tussen de lakens konden zij wel communiceren, het meisje werd zwanger en kreeg een zoon. Lees verder

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic

  1. prank hoax

    Really what a funny news.. i just enjoy reading your post especially of that titanic.. so cool!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>