HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic

Elke zondag tussen 12 en 1 op Qmusic, brengen we je op de hoogte van het allerlaatste nepnieuws. Herken jij de hoax, uit deze drie bizarre berichten? De oplossing hoor je bij Joey van der Velden op Qmusic.

Duitse universiteitsstad pakt dronken fietsers aan
Wie na het uitgaan met een paar biertjes op de fiets stapt, kan dat beter niet in de Duitse stad Munster doen. De Duitse universiteitsstad gaat dronken fietsers hard aanpakken. Zij riskeren voortaan een fietsverbod en een boete van minstens 500 euro. Lees verder

Bioscoop aangeklaagd om dure popcorn
Een Amerikaan heeft een lokale bioscoop in aangeklaagd vanwege de hoge popcornprijzen. De man vindt het ook te gek voor woorden wat er voor frisdrank of snoepgoed moet worden betaald. Lees verder

Mammoet gespot in Siberiƫ
Een Russische fabrieksarbeider heeft deze week een mammoet op video vastgelegd. Het grote harige beest waadde zich door het ijskoude water van een rivier in een Siberisch natuurpark. Een paranormaal onderzoeker beweert dat de beelden zouden bewijzen dat de mammoet nooit is uitgestorven. Lees verder

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic

 1. Herken de Niet-Hoax

  Herken de Niet-Hoax
  A Muis stampt harder dan een Olifant
  B Klein meisje breekt door haar zingen het zoveelste wereldrecord
  C Fietser sneller dan Ferrari

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>