‘alien-baby’ gevonden in Mexico? (filmpje)

In een uitgezette val voor dieren zou een buitenaards wezen gevangen zijn.

De levende ‘alien-baby’ is in mei 2007 bij een boerderij in de val gelopen. Het wezen is al die tijd door de eigenaren van de boerderij bewaard. Volgens hen schreeuwde en spartelde het wezen hevig toen het werd gevangen. De boeren waren zo bang dat ze het net zo lang onder water hielden tot het was verdronken, vertelden ze op de Mexicaanse televisie. Dat zou uren geduurd hebben.

Pas onlangs gaven ze het lichaam vrij. Wetenschappers van universiteiten onderwerpen het momenteel aan verschillende onderzoeken, meldt de Telegraaf. Het lichaam zou kenmerken hebben van een hagedis (zoals tanden zonder wortels, lange tijd onder water kunnen zijn), maar ook van de mens, bijvoorbeeld de structuur van bepaalde gewrichten. Het brein zou zeer intelligent zijn; met name het deel dat verantwoordelijk is voor het geheugen bij de mens.

Beelden van de vondst zijn naar buiten gebracht door ‘ufo-expert’ Jaime Maussan. Hij is er van overtuigd dat het echt om het lichaam van een buitenaards wezen gaat.

In de regio waar de ‘alien’ is gevonden worden er dikwijls meldingen gedaan van ufo-waarnemingen en graancirkels.

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “‘alien-baby’ gevonden in Mexico? (filmpje)

 1. Pingback: Vrouw zwanger van ufo? (YouTube) | Hoax

 2. Pingback: ‘Dode alien gevonden in Rusland’ (YouTube) | Hoax

 3. Melanie

  Oke, ik denk dat dit wel echt is omdat….
  Het lijkt erop.
  Duidelijke foto.
  je ziet dat hij loopt

    /   Reply  / 
 4. Rosa

  Ik hoop zo dat ie echt is >w<'
  Maar ik ben bijna bang van niet D:

    /   Reply  / 
 5. Liz

  Dit is engg.
  Die uit rusland lijkt ‘t zelfde.

    /   Reply  / 
  1. Cat

   hihi misschien is dat de moeder O_O

     /   Reply  / 
 6. Woutertje

  Inderdaad Liz, de vergelijkingen zijn het zelfde alleen de bouw is anders, en dan te bedenken dat ze een super intelligent zijn. Dat is ook niet egt wat je hebben wilt. Het is in ieder geval een feit dat ze de mensen nog te dom vinden om contact mee te zoeken maar ons wel scherp in de gaten houden. Ik hoop dat ze ons nog maar even met rust laten…
  Ik ga hier dus niet beter van slapen =(

    /   Reply  / 
 7. Judje

  Wat een eng beest! Gatverdamme, ziet eruit als een zwaar mislukte demoon! Dat dier volgens mij recht uit de hel. Hopelijk zijn aliens veel liever uitziend, wat als dit aliens zijn, vind ik ze echt heeeeeel eng! BAH!

    /   Reply  / 
  1. Bianca

   Vergeet niet dat het wezen/dier eerst verzopen is… allicht dat hij dan niet vriendelijk kijkt…

     /   Reply  / 
 8. Bianca

  Denk eerder dat het een kat is, Heb zelf een paar katten met dezelfde lichaamsbouw, toegegeven, de kop is wel wat menselijk, misschien heeft iemand een kat met een mens gekruisd (via sex, laboratorium etc.)Maar ook mijn katten komen erg menselijk of aapachtig over… dat heb je vaker met Oosterse rassen… Kijk naar de Godin Bastet…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>