‘Filmpje van crash MH-17 op Facebook’

Je kunt je haast niet voorstellen dat mensen misbruik maken van zoiets vreselijks als de crash van vlucht MH-17 boven Oekraïne. Toch gebeurt het blijkbaar. Er gaan op ‘t moment beelden rond op Facebook van de crash van het vliegtuig. Je zou in het filmpje kunnen zien hoe het vliegtuig van Malaysian Airlines door een raket van pro-Russische militanten uit de lucht wordt gehaald. Tenminste, zo lijkt het.

Als je erop klikt word je doorgestuurd naar enquetes, waar andere mensen geld aan verdienen als jij ze invult. Of je moet een bepaalde videoplayer downloaden om het filmpje te kunnen bekijken, maar haalt zo eigenlijk een virus binnen. Dat meldt de Hoaxwijzer. Niet doen dus!

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Filmpje van crash MH-17 op Facebook’

  1. johan janssen

    Walgelijk

      /   Reply  / 
  2. Iemand niet van school maar ...nergens

    Ze is zoooooooooooo lekker en haar borsten die op en neer zwiepen lekker hoor haar zal ik ook wel als huisvrouw willen om te komen z**gen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>