FILMPJE: Briljante grap, geblinddoekte ‘bungeejumper’ valt in water

Op je vrijgezellenfeest moet je altijd extra op je hoede zijn. Deze bachelor werd door zijn vrienden keihard in de maling genomen. Ze hadden hem verteld dat hij zou gaan bungeejumpen met een blinddoek om, maar in feite ging hij iets heel anders doen…

Hij sprong in een lullig vijvertje. Zijn vrienden hebben uiteraard een filmpje gemaakt van de briljante grap.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>