‘Facebook gaat vanaf november per maand geld kosten’

Daar gaan we weer: Facebook zou weer eens een rekening gaan sturen naar haar gebruikers. Deze keer zou het plan zijn om een kleine 3 dollar per maand te vragen, vanaf 1 november. Uiteraard weer grote onzin; het bericht is verspreid door een satirische nieuwssite.

Blijkbaar raken mensen bij een onderwerp als Facebook toch nog zo in paniek dat ze niet goed lezen voor ze het bericht verder verspreiden. Het bericht was wel weer mooi aangekleed met een zogenaamd interview met CNN als bron en quotes van de organisatie van Facebook, maar het blijft grote onzin.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>