Vrouw aangehouden met zes afgehakte mensenhoofden, zeggen radiostations in Ghana

Bij het een politiebureau in Ghana verzamelde zich dinsdag een grote groep mensen. Ze hadden op de radio gehoord dat een vrouw gearresteerd was met zes afgehakte mensenhoofden. Dat meldt Ghanaweb.com.

Politiemannen moesten alle ingangen van het politiebureau afsluiten, omdat de groep steeds groter werd. De toegestroomde mensen stonden erop dat ze de afgehakte hoofden te zien zouden krijgen. De chaos was zo groot dat zakkenrollers toe wisten te slaan in de menigte.

Bron: sxc.hu

Pas na een paar uur werd duidelijk dat de informatie over de afgehakte hoofden helemaal niet waar was. De portier zou met een zak gesjouwd hebben toen ze werd aangehouden. Ze zou extra moeten betalen, omdat ze meer spullen bij zich had dan normaal. Toen ze langs de agent probeerde te komen viel de zak uit haar handen.

Vanaf dat moment zouden mensen zijn gaan roepen dat ze menselijke hoofden gezien hadden. Het is niet duidelijk wat er wel in de zak zat, maar volgens de politie waren het in ieder geval geen afgehakte hoofden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>