Mannen willen misbruik maken van dronken vrouw!

Wat? Ja, dit klinkt heel verontrustend en dat is het ook. Op het internet verscheen een filmpje van een dronken vrouw, waarvan mannen maar al te gretig misbruik probeerden te maken.

Bron: sxc.hu

Meelokken
De ‘dronken’ vrouw vroeg aan verschillende mannen de weg naar de bushalte, waarna ze haar – op één echt behulpzame man na- mee naar huis wilden lokken om waarschijnlijk misbruik van haar te maken. Gelukkig is de beschonken vrouw in werkelijkheid een model/actrice die een sociaal experiment uitvoert om te kijken hoe mannen op haar reageren. Zijn ze behulpzaam of denken ze alleen aan hun eigen gerief? Bekijk hieronder het filmpje:

Studentenfilmpje
Sinds de verschijning van het filmpje op het internet, hebben al twee mannen – een baas en zijn medewerker- die de vrouw mee naar huis wilden lokken- gereageerd. Volgens hun is het hele filmpje nep! Dus niet alleen de dronken vrouw, maar ook alle mannen die de vrouw wilden meelokken. Het zou gaan om een studentenfilmpje, waarvan alle deelnemers was gevraagd om mee te spelen. Tsja, dit verklaart gelijk waarom de twee mannen voor dezelfde zaak staan te hangen en één van hem een tanktop met de tekst personeel op de achterkant aan heeft. Bovendien verklaart het waarom niemand ingrijpt als de vrouw wordt meegelokt, niemand lijkt zich maar ook te bekommeren om het lot van de dronken dame.

Viezerik
De twee mannen zijn zacht gezegd niet blij met hoe ze nu worden neergezet, omdat sommige mensen denken dat het een echt sociaal experiment betreft. En ja, ik moet deze twee mannen het nageven, de reacties zijn niet veel soeps. Gelukkig ziet iedereen die verder kijkt dan zijn neus lang is dat het filmpje nep is. Niet alleen overacteert de actrice enorm, maar bijna alle mannen neergezet als een stel viezeriken die hun kans schoon zien. Het is dus een hoax om mannen te stereotyperen als viezeriken. Duidelijk een sociaal experiment hoax om het ‘mannelijke’ geslacht in een slecht daglicht te stellen.

Wat vinden jullie van deze hoax?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>