Pingpongrobots verslaan professionele tafeltennisspeler

Coole fimpjes hoor! De techniek staat tegenwoordig voor niets. Er is zelfs een robot uitgevonden die een professionele tafeltennisspeler kan verslaan. Er verschenen de afgelopen week twee filmpjes als bewijs.

Het Duitse robotbedrijf Kuka trok de meeste aandacht met een video waarin een robot het opneemt tegen de professionele tafeltennisspeler Timo Bol, meldt Bright.nl. Maar in het filmpje is behoorlijk geknipt en geplakt. Het bedrijf viert met het filmpje de opening van een nieuwe fabriek in China… de robot is dus niet echt.

)

Duitser Ulf Hoffmann deed ook een poging. Hij chrijft dat hij twee jaar aan zijn tafeltennisrobot heeft zitten klussen. Zijn filmpje is al wat overtuigender, maar helaas…Ā  Video-experts zien ook in dit filmpje allerlei cgi-effecten.

)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>