FILMPJE: Man staat doodsangsten uit als getuige van gruwelijke maffia-moord

De meeste mensen hebben als kind wel geleerd dat je maar beter niet zomaar bij vreemden in de auto kunt stappen. YouTube-ster Josh Paler Lin heeft nu een filmpje gemaakt waarmee hij bewijst dat het écht heel verkeerd af kan lopen.

In het filmpje laat Paler Lin een jonge man denken dat hij getuige is van een afrekening van maffiafiguren. Hij staat doodsangsten uit…

Het gaat natuurlijk om een prank, maar wel een heel heftige. Paler Lin vertelde dat dit een van de moeilijkste en gestoorde pranks was die hij ooit heeft gedaan. “We hadden twee weken nodig om alles te plannen en iedereen bij elkaar te krijgen”, zei hij.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>