Hoax History: Elvis de robot kat

hoaxIn HOAX history een overzicht van de meest legendarische hoaxen uit de geschiedenis.

Een tragisch geval, kat Elvis liep tegen een rijdende truck. Knak, al zijn poten eraf, bijna dood. Gelukkig had zijn baasje techniek gestudeerd, hij bouwde voor de arme Elvis een paar robot poten, zodat het beest voortaan als een echte transformer door het leven kon gaan.

Helaas is ‘Elvis’ niet heel technisch aangelegd. De kat heeft geen idee, waar zijn poten gebleven zijn. En zich voortbewegen op wieltjes kan hij al helemaal niet. Erg gelukkig is de ondankbare kat dus niet, waarschijnlijk zal hij een frustrerend leven tegemoet gaan.

Robot kat ‘Elvis’ maakte zijn hilarische debuut op Comedy Central. En de helft van de toevallig ingeschakelde kijkers nam het tafereeltje voor waarheid aan. Goedgelovige burgers heet dat, ‘Elvis’ zijn poten zitten overigens helemaal gezond opgeborgen in de gele doos. En Comedy Central is een comedy kanaal, de naam zegt het al.

Lees alle legendarische hoaxen uit de serie Hoax History.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>