Haai duikt in zwembad

Een vrouwelijke rifhaai, van het populaire Mayan Temple aquarium op de Bahama’s, deed vandaag een uitstapje naar de buren. De haai sprong over de afscheiding tussen zijn aquarium en het zwembad en kwam terecht tussen de mensenmassa.

In plaats van dat de toeschouwers uit het zwembad gered moesten worden uit de vlijmscherpe tanden van de haai, moesten de zwemmers de haai te hulp schieten. De roofvis kan namelijk absoluut niet tegen water.

Hij overleefde zijn sprong, maar overleed later in zijn aquarium. Een woordvoerder benadrukt dat de bezoekers van het aquarium geen enkel moment in gevaar zijn geweest.

Het Mayan Temple aquarium is bekend van zijn ultieme onderwaterbeleving. Doordat er glazen zwembaden tussen de diverse aquaria zijn aangelegd, zwemt de toeschouwer als het ware tussen de vissen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>