Man besproeit tieners met urine

Een 50-jarige Amerikaan is gearresteerd omdat hij een groep tieners heeft besproeid met de ochtend urine van een vos. De man wilde wraak nemen omdat de groep zijn huis had ingepakt met toiletpapier.

De tieners haalde de Christo-inpak-grap al acht jaar achtereenvolgens uit wanneer de man met vakantie was. Dit jaar was hij het zat, met een nachtzichtkijker en een waterpistool gevuld met vossenurine wachtte hij de hangjongeren ’s nachts op. De tieners sloegen massaal op de vlucht, en beschuldigen de man nu niet alleen van urinespuiterij, ook beweren ze dat enkele van hun van achteren zijn beetgepakt.

In een interview met The Associated Press zegt de man dat hij onschuldig is, en recht heeft op het verdediging van zijn eigendom. Hij zegt dat hij de kinderen besproeid heeft met een mengsel van eenderde vos urine en tweederde water: “Het stinkt, maar het kan verder geen kwaad.”

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Man besproeit tieners met urine

  1. André de Hooge

    Gelijk goed voor die etterletters!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>