Kanye heeft spijt van zijn dochter!

Volgens een Tweet van van @OfficialTMZNews is Kanye West uit zijn huis gestormd. Reden hiertoe was het aanhoudende gehuil van zijn dochter North West, hij kon het niet meer kon aanhoren!

Bron: sxc.hu

Nooit
Kanye zou geschreeuwd hebben ‘ Ik had nooit een kind moeten nemen! Ik had terug moeten komen op deze beslissing en had echt moeten gaan praten!’, aldus de bewering van @OfficialTMZNews. Kanye die bekend staat om zijn extreme uitbarstingen – de uitreiking van MTV Video Awards in 2009 waar hij winnares Taylor Swift live op televisie beledigde – wordt door sommigen mensen gezien als een genie en door anderen als een respectloze artiest.

Geen zorgen
Zijn geliefde Kim en dochter North hoeven zich geen zorgen te laten om de aantijgingen van @OfficialTMZNews, want deze Twitter-account is nep en is helemaal niet van TMZ. Het is dus een satirisch verhaal om de spot te drijven met Kanye!

 

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>