Nieuw album voor Beyoncé

Het gerucht dat Beyoncé fans binnenkort een nieuw album kunnen verwachten ging een tijdje rond. Er werd zelfs bevestigd dat het album een vervolg is op Beyoncé Volume 1.

Bron: sxc.hu

Dit meldt The Sydney Morning Herald. Helaas voor de fans van Queen B blijkt het om een hoax te gaan, die ontstond toen er een foto lekte van een tracklijst van het ‘nieuwe’ album. Dit werd door een Lady Gaga en Beyoncé fan [email protected] – bevestigd als feit. Vervolgens namen People, Billboard en The Huffington Post dit voor waarheid aan, maar het management van Beyoncé bleef verdacht stil.

@GagaLovesBey vond haar tweet die door verschillende websites was overgenomen fantastisch, waarop zij een nieuwe tweet online plaatste: ‘ Dat ik een nep tracklijst op internet heb getweet is eigenlijk een goed ding. Beyoncé wordt gratis gepromoot en niemand had dat tot nu toe door.’

Een hoax van een enthousiaste fan die haar idool promoot en een loopje neemt met iedereen. Best grappig dat mensen erin zijn getuind, terwijl het nieuws door geen enkele vertegenwoordiger van Beyoncé was bevestigd. Blijkbaar kan iedereen de media van alles wijsmaken!

Wat vinden jullie van deze vorm van ‘promotie’ door een fan? Laat het hieronder weten!

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>