Miley Cyrus weer aan de man

Ja, het lijkt echt waar te zijn ! Miley Cyrus die eerder een relatie had met Liam Hemsworth, heeft nu een nieuwe man aan de haak de slagen. Hollywood is dus weer een nieuw koppel rijker!

Bron: sxc.hu

Deze mysterieuze man is niemand minder dan de zoon van Arnold Schwarznegger, het is Patrick Schwarznegger. Hij verdient zijn brood als model en probeert door te breken als acteur. De Ā vriendschap tussen Miley en Patrick is nooit een geheim geweest, maar dat deze vriendschap zich zou ontpoppen tot ‘meer’ had niemand verwacht.

Het is een interessant liefdeskoppel de ‘gekke’ Miley en de ietwat meer ‘ingetogen’ Patrick wiens familie regelmatig de krantenkoppen haalt – dankzij het roerige liefdesleven van vader Arnold. Verschillende bronnen hebben verklapt aan E! News dat het beroemde koppel aan het daten is. Terwijl een andere bron juist vertelt heeft dat ze niet ‘officieel’ samen zijn en zegt dat ze ‘goede vrienden’ zijn.

Ik denk dat de liefde tussen de twee echt is, Patrick heeft namelijk zijn interesse in Miley nooit onder stoelen of banken gestoken. Denken jullie dat het aan is tussen Miley en Patrick ?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>