Justin Bieber in elkaar geslagen in Starbucks door NBA-ster Blake Griffin

Basketbalster Blake Griffin zou het helemaal gehad hebben met tieneridool Justin Bieber. Hij zou de zanger een paar kopstoten verkocht hebben om ‘m een lesje te leren.

Het zou uit de hand gelopen zijn in een Starbucks in Hollywood. De koffieverkoper zou ‘m hebben laten weten dat ie z’n caramel apple machiato pas mee zou krijgen als hij wat meer kleren aan zou doen, want Biebs liep rond zonder shirt en met zijn broek op zn knieën. En dat laat Justin zich natuurlijk niet zomaar zeggen, dus zou hij de hele tent bij elkaar geschreeuwd hebben. Ook zou hij gedreigd hebben dat ‘ie zijn bodyguards op de koffieverkoper af zou sturen.

Bron: sxc.hu

Bron: sxc.hu

Helaas voor Bieber zou Mr. Griffin op dat moment net van zijn kopje koffie zitten te genieten. Die probeerde zich eerst rustig met de zaak te bemoeien, maar toen tierde Justin verder tegen de NBA-ster. Een ooggetuige schreef: ‘He smacked the shit out of him’, aldus Spitsnieuws.nl.

Hoax

Maar wat blijkt? Slecht nieuws voor de haters die stiekem al een beetje in hun handen zaten te wrijven. Dit verhaal is een grote hoax. Aldus Justin zelf in ieder geval. Hij twitterde dat het echt onzin is. Gelukkig maar ook, anders had Griffin nu vast een horde woedende Beliebers achter zich aan.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Justin Bieber in elkaar geslagen in Starbucks door NBA-ster Blake Griffin

  1. Soliyana

    Wat stom juli bedoelen fast hij hebbt hem kopstoten gegeefen

      /   Reply  / 
  2. rick

    leuk

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>