‘Dronken Justin Bieber rijdt 7-jarig jongetje dood’

Er gaan nog altijd de wildste verhalen rond over Justin Bieber. Nu weer staat in een Facebook-post dat het popidool een 7-jarige jongetje dood heeft gereden, terwijl hij dronken achter het stuur zat. Mét een filmpje. Dat meldt onder andere International Business Times.

Bron: sxc.hu

Bron: sxc.hu

“Breaking News: Justin Bieber doet het weer! Deze keer is het OVER… Dronken achter het stuur”, is de titel van het filmpje. In de beschrijving gaan de beschuldigingen verder. “Deze keer is zijn carrière echt over… Hij heeft per ongeluk een 7-jarige jongetje vermoord. Hij was onderweg naar school met zijn 12-jarige zus. Volgens de politie was Bieber dronken.”

Hoax

Een paar weken geleden nog werd Bieber inderdaad opgepakt omdat hij dronken mee had gedaan aan een illegale straatrace. Waarschijnlijk is dat de reden dan veel mensen toch ook in deze hoax trappen. Want de Beliebers kunnen rustig adem halen, Biebs heeft echt geen kind doodgereden. Het filmpje is een hoax.

Wie erop klinkt moet een dubieuze facebook-app installeren om het filmpje te kunnen zien. Maar die app leidt je niet naar de beelden, maar verstuurt spam berichten uit jouw naam, waardoor het filmpje zich steeds verder verspreidt.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “‘Dronken Justin Bieber rijdt 7-jarig jongetje dood’

  1. iris

    dat is dus zoo niet waar! allemaal gelul dit

      /   Reply  / 
    1. S

      Kan je niet lezen dan?

        /   Reply  / 
  2. soraya

    Dit is gelul dit iis niet waar!!
    Hij heeft niet eens een zusje van 12!
    en als dit echt was was dit allang op het news gekomen!!

      /   Reply  / 
  3. arie

    jullie lulen dat was mijn zoon die dood is gereden.

      /   Reply  / 
  4. krasja

    ik weet niet of dit wel waar is en wat is jou echte naam menneer of mevrouw van wies kind is overreden en ik betwijfel of dat wel echt uw kind is want iedereen lult over dit soort shit en
    iedereen kan dit wel zeggen

      /   Reply  / 
  5. Anna

    Jaja Arie een Nederlander zijn zoon tuurlijk

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>