Kaalheid Helmut Lotti een foppie?

Dat Helmut Lotti niet is bedeeld met een flinke bos haar wisten we al, maar dat de zanger een haarstukje heeft gedragen om zijn kaalheid te verbergen, niet.

Dat kan ook goed kloppen, want het bericht over Lotti’s vermeende kaalheid schijnt een hoax te zijn.

Het valse bericht werd door tal van kranten en nieuwskanalen opgepikt, maar blijkt overgenomen van blogs die het opzettelijk verspreidden om te spotten met Lotti. Een nieuw persbericht werd rondverspreid waaruit bleek dat het om een hoax ging, werd niet door de media overgenomen.

Volgens de Belgische website slechtnieuws.be is er opzet in het spel. In een interview met ‘Pieter Smeets’, de voorzitter van de Helmut Lotti fanclub, klopt er niks van de kaalheid van Lotti. “Ik begrijp niet wie zich met zoiets bezig houdt. En dat mensen het nog geloven ook. Je ziet duidelijk aan de haren van Helmut dat ze echt en natuurlijk zijn. Ik heb hem al vaak van dichtbij gezien na optredens en ik zou zoiets echt wel zelf hebben gezien.”

Smeets, die zelf een enorme bewonderaar van Lotti is, stelde op eigen initiatief een persbericht samen waarin hij de zaak rechtzette, maar geen enkele nieuwsbron gaf ruchtbaarheid aan de vergissing. Ook het managementbureau is niet opgezet met de heisa rond de grap. “Te belachelijk om woorden aan vuil te maken”, klinkt het. “Mensen zetten zoiets in gang en je kan er niks tegen doen. Laatst kroop iemand het podium op om aan Helmuts haar te voelen. We hopen dan ook dat de zaak snel overwaait”.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>