‘Beatrix geeft pijp aan Alexander´

Koningin Beatrix is er helemaal klaar mee, als we de geruchten mogen geloven geeft ze er op 9 september de brui aan. Haar zoon prins Willem-Alexander mag het daarna verder uitzoeken.

“De koningin is 71 geworden, de prins is 41 en het ziet ernaar uit dat zijn gezin compleet is. De tijd is rijp, ook omdat het in Nederland gebruikelijk is dat de koningin bij leven afstand van de troon doet. Het is niet zoals in België, tot de dood ons scheidt. Juliana, de moeder van Beatrix, heeft ook troonsafstand gedaan op haar eenenzeventigste”, claimt een anonieme bron in het Belgische tijdschrift Humo.

De mysterieuze bron weet zelfs te vertellen wanneer Bea officiële de pijp aan Maarten, of in dit geval Alexander, zal geven. En wel op 27 april, niet toevallig de verjaardag van haar zoon.

Op een andere Belgische website wordt het gerucht echter alweer ontkracht. Zo citeert de Standaard de Nederlandse royaltyverslaggever van de Telegraaf: “Nou nou. Is de gekte nu ook al in België doorgedrongen? Er gaat in Nederland geen dag voorbij of iemand denkt de datum te weten van de troonsafstand. Helaas, elke keer opnieuw is het mis.”

De grootste hoax en broodje aap verhalen, lees je elke dag op hoax.blog.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>