Bollywood scharrel Britney is hoax

Britney Spears heeft volgens geruchten een nieuwe lover. En het schijnt een blijvertje te zijn. De gelukkige is de Bollywood-danser Sandip Soparrkar. De balletdanser danste mee in haar clip Womanizer. Britney scheen vooral onder de indruk te zijn van zijn pirouettes.

Britney Spears en haar nieuwe scharrel zijn onafscheidelijk. Tijdens de kerst zou Sandip haar een traditionele Indische sari hebben gegeven. Zij heeft de sari de hele tijd gedragen tijdens hun romantisch kerstdiner. Volgens ooggetuigen waren het net twee romantische pubers, die net de liefde hadden ontdekt.

Britney zou zelfs zo verliefd zijn dat het paar persfoto’s heeft laten maken, de verlovingsring was besteld, de trouwerij is gepland. Alleen zou de Indiaanse wel wat moeite hebben met Britneys sexy verschijning. Geen probleem, Spears draagt vanaf nu alleen nog maar sari’s. Ook komt er een remake van Britneys laatste clip, waarin de zangeres naakt te zien is in de sauna. Ook in deze remake zou Britney gekleed gaan in een hooggesloten sari.

Nee mannen geen paniek, de kiekjes van Britney zijn grote neppers (100% Photoshop, zie hier het origineel) en haar scharrel waarschijnlijk ook. En daarmee is Spears gelukkig weer de meest begeerde vrijgezelle dame van 2009.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>