Seinfeld-acteur Wayne Knight overleden, maar nog wel druk aan ‘t twitteren

Het houdt maar niet op met het dood verklaren van celebrities. Deze week was het de beurt aan de 58-jarige Wayne Knight, bekend van zijn rol als Newman in de serie Seinfeld. Hij zou om het leven gekomen zijn tijdens een ongeluk op Rout 446, door een botsing met een tractor.

Het gaat uiteraard weer om een neppe doodverklaring, maar veel twitteraars trapten er toch in, Knight werd zelfs trending topic. Het liep zelfs zo uit de hand dat Knight zich er zelf mee moest bemoeien. Via Twitter liet hij weten dat hij nog gewoon in leven is.

Bron: twitter.com/theweek

“Sommigen van jullie zullen blij zijn om dit te horen, anderen vreemd genoeg teleurgesteld, maar… Ik leef en het gaat prima met me!”, zette de Seinfeld-acteur op Twitter. Daarna voegde hij er nog aan toe. “Moet je tegenwoordig DOOD gaan om trending te worden? Geez! Dank voor alle liefde allemaal, ik wist niet dat jullie je ermee bezighielden. Blij dat ik nog ademhaal!”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>