‘Harry Styles van One Direction dood door auto-ongeluk’

Harry Styles, één van de zangers van de populaire boyband One Direction, zou zijn overleden bij een auto-ongeluk. Dat bericht ging de afgelopen dagen viral op Twitter, meldt Travellerstoday.com.

“Harry Styles is omgekomen bij een auto-ongeluk op Route 80 tussen Morristown en Roswell. Hij was niet onder invloed van alcohol of drugs.”, zo was in het rapport te lezen. Hij zou de macht over het stuur kwijtgeraakt zijn in de auto van een vriend. Wel zou hij veel te hard gereden hebben: 160 km/u waar je 100 mag.

Bron: sxc.hu

Hoax

Uiteraard gaat ‘t weer eens om een hoax, een neppe doodverklaring. Het gaat prima met Harry. Het bericht is de wereld in geholpen door Global Associated News, een site voor nepnieuws. Dat staat ook onderaan het artikel.

Toch waren er ook deze keer weer een hoop fans die niet tot het einde van het artikel lazen en halverwege in paniek op Twitter meldden dat hun idool was overleden.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “‘Harry Styles van One Direction dood door auto-ongeluk’

 1. silke

  super leuk dat die dood is maar een ding bij het laaste liedje dat er was dat die nog gewoon

    /   Reply  / 
 2. romy

  Is dit echt??😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

    /   Reply  / 
 3. romy

  Dat is niet leuk trut
  😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈

    /   Reply  / 
 4. Saar

  Whut ? Hebben mensen dat echt gedacht? 😂😂 als ie dood was, zou hij zich gwn dood hebben gelachen om dit😂

    /   Reply  / 
 5. Binnie

  We hebben een vriendin voor de gek gehouden door haar alleen het eerste stuk te laten lezen. Ze houd echt van one direction dus het is best zielig haha

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>