‘Helderzienden’ van Astro TV belazeren kijkers

Dat de helderzienden en waarzeggers van NET5-programma Astro TV misschien niet écht contact hebben met hogere sferen, vermoedde je misschien al. Maar het programma Rambam heeft het eens onderzocht. Eén van de presentatoren, Lars Gierveld, is erachter gekomen dat de waarzeggers echt niet helderziend zijn en dat kwetsbare mensen voor veel geld aan het lijntje worden gehouden. Dat meldt de Telegraaf.

Gierveld infiltreerde wekenlang bij Astro TV voor Rambam. Hij is helemaal niet paranormaal begaafd, maar toen hij bij het programma solliciteerde kon hij zonder problemen aan de slag. Hij zei dat hij de toekomst kon voorspellen aan de hand van iemands stemgeluid.

Bron: sxc.hu

De andere presentatoren van Rambam belden regelmatig naar Astro TV, terwijl Gierveld aan het presenteren was. Volgens de VARA werden ze soms tot aan een uur aan de lijn gehouden, terwijl ze hadden gezegd dat ze in grote financiële problemen verkeerden,.

Het is volgens de Telegraaf overigens niet nieuw dat Astro TV wordt ontmaskerd. Radar maakte in 2008 ook melding van vreemde praktijken bij het programma. Rambam is maandag 6 januari om 21.55 uur te zien op Nederland 3.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>