Man met skelet misbruikt carpoolstrook

In het Amerikaanse Seattle is een bestuurder bekeurd omdat hij met een namaakskelet als passagier op de carpoolstrook reed. De bestuurder aan de kant van de weg gezet omdat hij te hard reed. Bij deze controle ontdekte de politieagent dat de passagier van de bestuurder niet echt was, maar dat het ging om een plastic skelet met kleren aan.

De carpoolstrook mag in Amerika alleen worden gebruikt wanneer een bestuurder ten minste twee passagiers met zich meevoert. Spreek voor zichzelf dat de bestuurder deze regel probeerde te omzeilen. De bestuurder werd beboet voor het reiden met hoge snelheid, onveilig rijgedrag en het overtreden van de regels voor het gebruik van de carpoolrijstrook.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Man met skelet misbruikt carpoolstrook

 1. Robin

  ‘Reiden’ ?

    /   Reply  / 
 2. AchFred

  Accggghmed in zijn Bleu Prius

    /   Reply  / 
  1. Autist

   Je bent niet grappig sukkeltje

     /   Reply  / 
   1. Sukkeltje

    Jij zat zeker in die Blauwe Prius. Tja dan vraag je er ook om! Whahahaha!!!

      /   Reply  / 
 3. Dr Bibber

  Komt een geraamte in de kroeg en besteld een pils en een dweil.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>