Russen pakken buitenaardse ET op


De politie van de Russische plaats Trekhgorny zouden volgens het Algemeen Dagblad een ware alien hebben opgepakt. De krant zegt zich te baseren op een Youtube filmpje waarin foto’s van de alien te zien zijn.

Het schepsel dat veel weg heeft van ET werd op 23 december voor het eerst gesignaleerd bij de Zlatoust-fabriek in Trekhgorny. De volgende dag zouden werknemers de alien te pakken hebben gekregen. Volgens de berichten zou deze zo’n 1.60 meter groot zijn geweest, met een groot hoofd en donkere ogen. Hij maakte een hoog piepend geluid. Om zijn nek zou het wezen een onbekend apparaat hebben gedragen. De werknemers van de fabriek is door te politie verboden over het voorvan te praten.

In Rusland worden de laatste tijd regelmatig ufo’s waargenomen, vaak zijn ze het werk van grappenmakers. Waarom het Algemeen Dagblad het voorval nieuwswaardig vindt is onduidelijk. We vragen ons af of de redacteur in kwestie de moeite heeft genomen het YouTube filmpje te bekijken.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Russen pakken buitenaardse ET op

  1. melinda

    weet er iemand hoe dat liedje noemt die op die video word gespeeld ik zoek da al kei lang!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>