Best hoax ’11: Justin Bieber verwekt kind bij fan

In de laatste maand van het jaar blikt hoax.blog.nl terug op de beste hoaxen en broodje aap verhalen van het afgelopen jaar.

Ze is twintig, werkloos, heeft tatoeages en een piercing en is de moeder van het kind van Justin Bieber, dat beweerde de Amerikaanse Mariah Yeater in november 2011. Het tieneridool ontkent zijn vaderschap nog steeds stellig en zegt op zijn twitter dat hij alle roddels negeert.

Voor Mariah de rede om de details van het fatale slippertje openbaar te maken: “Ik ontmaagde Justin en hij kwam al na 30 seconden klaar.” Is Bieber de echte vader of heeft deze dame slechts een grote fantasie?

De twee ontmoette elkaar op 25 oktober vorig jaar, tijdens zijn concert in het Staples Center in Los Angeles. Vlak na het concert, vroeg een bodyguard haar of ze Justin backstage wilde ontmoeten. Ze volgde hem en na enige tijd wachten verscheen de toen 16-jarige Justin Bieber. Het was meteen duidelijk dat Justin iets van haar wilde, hij stelde voor naar een rustige plek te gaan, het werd de badkamer. Hij begon haar te betasten en fluisterde: ‘I want to fuck the shit out of you’. Dertig seconden later was het gebeurd: “Hij zat bovenop me, mijn benen rond hem. Ik zat op de wastafel”, vertelt Mariah.

Na het korte intermezzo zou Justin Bieber haar zijn telefoonnummer geven, hij wilde haar vaker ontmoeten. Omdat er geen pen en papier voorhanden waren, zou Justin haar nummer onthouden en haar zo snel mogelijk bellen. Mariah stemde hiermee in en verliet via de achteruitgang het concertgebouw. Een fatale fout, omdat een man die net klaargekomen is vaak nog niet eens zijn eigen naam weet te herinneren. Twee maanden later constateerde ze dat ze zwanger was.

In december zou de zaak voor de rechter komen. Mariah eist een vaderschapstest en een maandelijkse bijdrage. Justin Bieber ontkent alle beschuldigingen en zegt dat hij de vrouw nooit heeft ontmoet. Intussen wordt Mariah door Bieberfans met de dood bedreigd, en riskeert ze een aanklacht wegens verkrachting. Justin was immers minderjarig toen het slippertje plaats zou hebben gevonden. Voor de rechter is de zaak echter nooit geweest, op het laatste moment trok de Bieber-mamma haar aanklacht in. Haar dochter is volghens nieuwe berichtgeving niet van Justin Bieber maar van haar ex-vriend.

Meer Best hoax ’11

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Best hoax ’11: Justin Bieber verwekt kind bij fan

  1. esmee

    Justin bieber zou nooit zo iets doen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>