HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic

Elke zondag tussen 12 en 1 op Qmusic, brengen we je op de hoogte van het allerlaatste nepnieuws. Herken jij de hoax, uit deze drie bizarre berichten? De oplossing hoor je bij Joey van der Velden op Qmusic.

Kleinste vrouw van de wereld is 62,8 centimeter groot
De 62,8 centimeter kleine Indiase Jyoti Amge is de kleinste vrouw ter wereld. Jyoti werd deze week 18 jaar, meteen ook het moment om haar een certificaat met haar titel te overhandigen. Jyoti lijdt aan de erfelijke aandoening achondroplasie, die de groei van haar botten remt. De kleine vrouw laat weten erg blij te zijn met de erkenning.

Moslima’s mogen banaan meer eten
Een moslimgeestelijke heeft een verbod uitgevaardigd op het eten van wortels en bananen. Het verbod geld alleen voor vrouwen en is ingesteld omdat deze voedingswaren te veel op het mannelijke geslachtsdeel zouden lijken. Als moslimvrouwen toch een wortel, banaan of komkommer willen eten moeten ze die door een man in stukjes laten snijden.

Man verplettert vriendin tijdens dutje op sofa
Een onschuldig middagdutje op de bank is in Engeland op een drama uitgelopen. Een man heeft zijn vriendin doodgeplet terwijl hij op haar in slaap viel. Er zou geen kwaad opzet in het spel zijn. Robert Trigg, een 47-jarige kok, dutte met zijn volle 82 kilo in bovenop het hoofd van zijn vriendin Susan Nicholas (52). In zijn rapport stelt de politie-arts dat er geen tekenen zijn van geweld of kwaad opzet.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>