Dertienjarige bedreigt Kerstman met de dood

Het dertienjarige Britse meisje Makeeda Austin heeft haar brief voor de Kerstman al helemaal klaar. De Britse scholiere weet precies wat ze wil hebben: de échte Justin Bieber én een BlackBerry. Om de druk op haar verlangens nog wat op te voeren, dreigt ze de rendieren van de Kerstman te slachten en hen te serveren aan de daklozen indien niet aan haar wensen werd voldaan. Ook de Kerstman zelf moet het ontgelden: “Ik maak hem kapot.”

De moeder begrijpt de dreigementen van haar dochter wel: “Vorig jaar hebben we door geldgebrek zuinig moeten zijn met de kerstcadeaus. Vandaar dat Makeeda dit jaar haar gelijk probeert te halen. We zullen ons best doen om haar niet teleur te stellen.” Het is duidelijk, dit Britse meisje heeft haar moeder volledig in haar pocket.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Dertienjarige bedreigt Kerstman met de dood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>