Zwaardvis spietst kaak visser

Toen een jonge visser een zwaardvis van bijna 300 kilo aan de haak sloeg, keek hij bijna de dood in de ogen. De vis doorboorde de mond van de pechvogel met zijn scherpe snuit.

Stephen Schultz was met zijn familie voor de kust van Pinas Bay aan het vissen. Hij zat op de rand van de boot toen hij de zware vis bovenhaalde. Toen hij echter zijn buit wilde binnenhalen, spartelde het dier zo hevig dat zijn scherpe snuit dwars door de kaak van de visser heen boorde.

Na een hevige strijd van wel 25 minuten, viel de vis terug in het water, terwijl de ongelukkige vissen met een bebloede kaak op het dek lag. Hij kurende van de pijn. De zwaardachtige had zich via zijn wang tot in zijn neus doorboord. Echt gebeurt? Volgens de vader van het slachtoffer gebeurt het wel vaker dat zeilvissen aan de hengel nog in de lucht springen, maar deze sprong is toch heel uitzonderlijk. Voor wie nog twijfelt zijn er bewegende beelden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>