‘Ambtsketen Haarlem op Marktplaats’

Op veilingsite Marktplaats is een advertentie opgedoken waarin een ‘Ambtsketen’ wordt aangeboden. Enkele dagen geleden werd in Haarlem de burgemeestersketting ontvreemd uit de kluis van het gemeentehuis. Vooralsnog lijkt het om een ludieke grap te gaan, dat meldt RTV-Noord Holland.

Op de site staat de volgende tekst te lezen: “Wegens omstandigheden bied ik aan: Ambtsketen van een middelgrote stad in Noord-Holland. Weinig gebruikt door de vorige drager. Er kan op worden geboden vanaf 350 euro. De advertentie werd dinsdagochtend rond 11.15 uur geplaatst op Marktplaats.”

De gemeente Haarlem heeft inmiddels ook een beloning in het vooruitzicht gesteld voor de gouden tipgever. Wat die beloning is, wil de burgemeester echter niet zeggen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>