Buitenaards wezen ligt al jaren in Russische koelkast


Twee jaar lang bewaarde de Russische Marta Yegorovnam uit Petrozavodsk het onbekende dode schepsel in haar koelkast. Zelf beweert ze dat het lijkje van een buitenaards wezen is. Enkele dagen geleden werd het dode beest door onderzoekers in beslag genomen.

De vrouw vond het schepsel twee jaar geleden naast een neergestort ruimteschip. Vlak naast het nog brandende vliegende ding trof zij een dode alien aan. In plaats van de autoriteiten te bellen, besloot ze destijds het ‘slachtoffer’ mee te nemen naar huis, aldus the Daily Mail.

Het groene schepsel heeft veel weg van een kikker of een vis, is ongeveer 60 centimeter lang, heeft een enorme kop met uitpuilende ogen en op touw lijkende armen.

Of het wezen echt is moet nog blijken, een bekende ufoloog twijfelt nog: : De kant is groot dat het een grap is”, verklaart hij. Maar de kans dat de vondst wel een echte alien is, is daadwerkelijk aanwezig, “In Rusland worden regelmatig ufo’s gezien. Naar alle waarschijnlijkheid zien aliens er ook hetzelfde uit als, dus dit zou maar zo eens een echt buitenaards wezen kunnen zijn.”

In april van dit jaar werd er in Rusland ook al een buitenaards wezen gevonden, dit bleek later een goed geregisseerde studentengrap. De alien was in elkaar geknutseld van oud brood en kippenhuid.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>