Ryanair biedt bunga bung Berlusconi escape aan

Wanneer Silvio Berlusconi straks eindelijk definitief zijn presidentschap vaarwel zegt, heeft de Ierse prijsvechter Ryanair hem vast een enkele reis aangeboden naar een land naar keuze.

“Beste Berlusconi, hier een mogelijkheid om met Ryanair te ontsnappen”, luidt de tekst op de Italiaanse website van de vliegmaatschappij, met daaronder: “Enkele reis vanaf 9,99 euro”.

Bij de tekst staat een spotprent van de Italiaanse premier, met in zijn hand de laatste editie van The Girls of Ryanair, een kalender waarop de stewardessen laten zien wat ze onder hun kleren aanhebben.

Hoeveel de president voor zijn handbagage moet bijbetalen is onbekend. Maar voor die prijs krijgt Berlusconi dan wel een vlucht inclusief bunga bunga. De vliegmaatschappij kennende kan dit bedrag nogal oplopen. In het verleden haalde de prijsstunter al vaker een ludieke actie uit, zo werd rond 1 april 2009 bekend gemaakt dat er voortaan betaald moest worden voor het gebruik van het toilet.

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>