‘Frans Bauer schrijft eigen Bijbelvertaling’


De Brabantse volkszanger Frans Bauer zal binnenkort een eigen versie van de Bijbel uitbrengen. Dat meldde het Nederlandse Bijbelgenootschap maandag in een persbericht. De Bauer versie zal een stuk eenvoudiger zijn dan het origineel, met lekker veel plaatjes. In het filmpje is te zien dat de fans verheugd op de nieuwe pageturner reageren.

Frans Bauer laat echter via twitter weten van niets te weten, dit moet een grap te zijn, zo twittert de zanger en dat is het ook, het gebbetje is bedacht door een jongerenkerk uit Ede. De gelovigen bedenken wel eens vaker van dit soort dingen om het geloof wat laagdrempeliger te maken, zo verzonnen ze eerder de parodie Oh Oh Christenen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Frans Bauer schrijft eigen Bijbelvertaling’

  1. Pingback: HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>